Základná škola s materskou školou, Kotešová 378
Hlavná stránka Profil školy Dokumenty 2% dane Materská škola Kontakt Verzia pre mobily

Novinky O nás Poplatky Dokumenty Akcie Fotogaléria Jedálny lístok MŠ Kontakty Pre predškolákov

MAREC - MESIAC KNIHY

RAPOTÁČIK

NA ZNÁMOSŤ SA VŠETKÝM DÁVA,
MIMORIADNA VEĽKÁ SPRÁVA.
DO NAŠEJ KRÁSNEJ ŠKÔLKY ZAVÍTA
 A VŠETKY DETI PRIVÍTA RAPOTÁČIK.

DŇA 30. 3. 2022 SA USKUTOČNÍ V NAŠEJ MATERSKEJ  ŠKOLE TRIEDNE KOLO RECITAČNEJ SÚŤAŽE – RAPOTÁČIK.

PROSÍME VÁS, MILÍ RODIČIA, ZAPOJTE SA AJ VY DO TEJTO SÚŤAŽE A NAUČTE SVOJE DIEŤA ĽUBOVOĽNÚ POÉZIU ALEBO PRÓZU Z OBĽÚBENEJ KNIŽKY, KTORÚ MÁTE DOMA.

VŠETKY DETI, KTORÉ SA ZAPOJA DO SÚŤAŽE, BUDÚ ODMENENÉ.
ĎAKUJEME VÁM ZA SPOLUPRÁCU.